Partnership HomePartnership

Interesse in een Partnership met KARVA  ?

Inspelend op de maatschappelijk vernieuwingen gaat ook KARVA mee met zijn tijd. Intern uit zich dit vooral door de verjonging van de leden en van het bestuur, en ook een verhoging van het aantal activiteiten.

Maar de vereniging wil ook duurzame partnerships aangaan met bedrijven. Niet enkel voor de sponsoring maar vooral om hun leden een betere service te bieden.

Een partnership met KARVA geeft u een gedroomde kans om samen met andere partners onze doelgroep met uw bedrijf in contact te brengen.
En met uw imago.

Voordelen

Ledencontact

Als partner kan u een geprivilegieerde relatie opbouwen met onze leden.

  • Logo aanwezigheid op onze websites
  • Logo aanwezigheid op onze newsletters

Verder geven wij onze partners de mogelijkheid om regelmatig nieuwsbrieven te sturen naar onze leden. Gezien het doelpubliek uiteraard met een hogere informatieve waarde, en een beperkte firma of merkvermelding.

Aanwezigheid op onze events

Gedurende een werkingsjaar organiseert KARVA een 10-tal evenementen.

De Geneeskundige Dagen van Antwerpen, het congres dat KARVA sinds 1946 onafgebroken heeft georganiseerd. Het is uitgegroeid tot één van de grootste jaarlijkse medische congressen in Vlaanderen.

Verder zijn er jaarlijks nog een aantal symposia gepland onder meer over economisch-technische aspecten van het beroep alsook rond enkele filosofisch-ethische onderwerpen. Zeer interessant voor onze Partners zijn de specifieke events voor Aspirant Artsen. Zoals de Speeddating waar jonge artsen in contact komen met artsen specialisten om hen te helpen met hun finale beroepskeuze.

Investering in de toekomst

Gezien de variërende interesse qua return bespreken we tijdens een persoonlijk gesprek met u graag de partnership mogelijkheden.

© 2023 KARVA.be - All rights reserved