Wij zijn verhuisd ! HomeCarouselWij zijn verhuisd !

Sedert 30 januari 2017 rinkelt onze telefoon (het nummer verandert niet) op onze nieuwe locatie, “Het koetshuis”, onderdeel van het KAVA-gebouw aan de Lange Leemstraat 187. Het onderhoud van het mooie statige gebouw in de Louizastraat, zo veel jaren het uithangbord van KARVA, alias de Geneeskundige Kring, was spijtig genoeg niet langer financieel haalbaar.

Naast het secretariaat zijn er ook vergaderlokalen en een cafetaria beschikbaar. Wij hopen jullie daar talrijk te mogen verwelkomen, want aan de geest van KARVA verandert er niets ! Wij beschouwen het als een, weliswaar noodgedwongen, doorstart in een up-to-date setting.

Buiten het moderne kantoor heeft de nieuwe locatie al zeker nog één groot voordeel: er is ruime parkeergelegenheid onder het gebouw. Onderaan vindt ook een aantal foto’s van de nieuwe locatie, met de te volgen weg.

Ons telefoonnummer blijft onveranderd: 03 233 37 00 (er is geen faxnummer meer). Het secretariaat is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag, van 9 tot 12 uur en van 13 tot 15 uur.

Ook de website verandert uiteraard niet: www.karva.be

MAAR wij hebben wel een nieuw mailadres: info@karva.be
Dit vervangt het vroegere karva@skynet.be dat sedert 31 januari 2017 niet meer actief is; u dient vanaf nu het nieuwe adres te gebruiken.

Het postadres is nu: Lange Leemstraat 187 — 2018 Antwerpen. Dit is de nieuwe locatie.

Ons bureel vindt u door onderstaande pijlen te volgen (pijlen uiteraard alleen maar op de foto’s …). De ingang van de parking is juist links van de ingangsdeur. Let wel op, achteraan zijn grote bouwwerken aan de gang.

Klik op de foto’s om ze te vergroten

KARVA nieuws

© 2019 KARVA.be - All rights reserved